Dr. Burçin Kalabay Hatipoğlu and Prof. Dr. Kıvanç İnelmen, “14 Ülkeden Örneklerle Yeryüzü Pazarları, Sürdürülebilirlik ve Yavaş Turizm” konulu araştırmalarını Terra Madre Salone del Gusto 2021'de sunuyorlar

7 Nisan'da Dr. Burçin Kalabay Hatipoğlu ve Prof. Dr. Kıvanç İnelmen, gıda tedarik zincirlerinde sürdürülebilir tüketim ve üretim kalıpları üzerine “Sustainable consumption and production patterns fuelled by Slow Food’s Earth Markets” konulu son araştırmalarını sunacaklar. Etkinlik Heritage & Slow TourismLAB tarafından düzenleniyor ve Terra Madre Salone del Gusto 2021'in bir parçası olacak. İtalya ve Letonya'dan dünya pazarı organizatörleri de işletmeleri ve destinasyonları hakkında konuşacaklar (sunum İngilizce olacaktır). Etkinliğe ücretsiz kayıt için https://slowtourismlab.org/    LCV: https://lnkd.in/gYftUFf.     Fotoğraf: Renars Koris